Tiskovka 2. června 2012 Pravda o počtu pre-launch členů!

04.06.2012 08:14

Mnozí z nás věří projektu WAZZUB, pozvali jsme však i rodinu a přátele, kteří nevěří projektu WAZZUB. Byli jsme si vědomi, že nevěří projektu, ale zvali jsme je protože zveme každého, kdo by mohl zvednout náš DF o 1. Nebyli jsme si však vědomi, že pokud tito lidé nepoužívají PI jako svou domovskou stránku, provoz na ní bude výrazné omezený a tím budou i výrazně nižší příjmy. Někteří z nás v našem zoufalství pozvali lidi, kteří nepoužívají internet nebo kteří používají internet jednou za velmi dlouhou dobu. Ve webinářích jsme byli ujišťováni že dostaneme zaplaceno ža každého ověřeného člena, bez ohledu na to, zda osoba používá PI, nebo pozve někdo do WAZZUB.

V důsledku toho mnozí z nás měli mnoho ověřených členů, kteří ale pozvali nikoho,  z praktického hlediska většina z nich nikdy nebyla v BackOffice aby pochopila o čem tenhle projekt je.
 
Když jsem začal sledovat pořadí www.perfectinter.net na Alexa.com jsem pozoroval:
 
dne 21. května 2012 jsme měli 7,187 návštěvníků denně, zdálo se divné, jak můžeme tvrdit, že máme 6 milionů před spuštění členů a pouze 7187 lidí PI navštíví denně?
 
Ověřil jsem si Alexu 23. května 2012 a my měli 7,507 návštěvníků denně.
 
Avšak 24. května Alexa uvedl, že jsme měli 72.000 návštěvníků denně a 293,000 Zobrazení stránek denně. To byl působivý skok a doufal jsem, že se věci začaly měnit k lepšímu.
 
26. května jsme byli zpět na 5,013 denních návštěvníků, byl jsem překvapen ...... co se stalo? Byly údaje  24. května chyba?
 
27. května jsme měli 6,173 návštěvníků denně.
 
Dne 28. května jsme měli 6,318 návštěvníků denně.
 
Dne 29. května jsme měli 9,693 návštěvníků denně.
 
Dne 31. května Ověřil jsem si Alexu dvakrát 2.40am GMT jsme měli 14,609 návštěvníků denně, zatímco na 11.38am GMT jsme měli 16,635 návštěvníků denně.
 
Konečně 1. června v 16:36 SEČ asi jsme měli 18,128 návštěvníků denně.
 
Když se na tyto údaje podíváte podprobně, zjistíte, že nejvyšší počet denních návštěvníků byl 18128 tzn. 0,3% z odhadovaných 6 milionů nosných členůz . Pokud však budeme používat dolní konec 5,013 denních návštěvníků 26. května, to ukazuje, že pouze 0,08% z odhadovaných 6 milionů před členů navštívili tento den PI. Když se přihlásíte do komunity uvidíte 100 osob v místnosti chatroomu. To je velmi špatné.
 
Po analýze těchto údajů, jsem dospěl k závěru, že nemáme 6 milionů PRE-Launch členů. Níže jsou důvody, proč jsem došel k závěru, že jsme zdaleka nedosáhli hranice 6.000.000
 
Existují neověření členové, které v dohledné době odstraněníme. Věřím, že máme nejméně 1,5 milionu neověřených členů, pokud bych měl být konzervativní.
 
Existuje několik ověřených lidí, kteří jsou skuteční lidé, byli přesvědčeni připojit se do WAZZUB ale byli jen "dolar faktoru hladoví". Dali se k nám, ale nikdy nevěřil projektu - neměli ho ve svém srci a  NIKDY se nepřihlásili do svého BackOffice, nikdy nenavštívili https://heywazzub.blogspot.com , NIKDY se nepřipojí k naší komunitě https://wazzub.com a NIKDY se nezúčastnili některého z webových seminářů. Věřím, že existuje nejméně 2 milionů lidí v této kategorii.
 
K dispozici jsou falešné záznamy, robotické záznamy a registrace, které byly zaplacené. Vlastně jsem viděl reklamu na www.freelancer.com , kde pre-start člen nabízel peníze, aby mu pomohli zaregistrovat a ověřit další členy. Několik členů s DF větším než 500 přijalo tyto strategie k posílení svých DF. Věřím, že existuje nejméně 2 miliony účtů v této kategorii.
 
Měli bychom přestat tvrdit, že máme před 6 milionů členů startu, protože my je nemáme ani zdaleka. Údaje z Alexa jasně ukazují, že máme méně než 500.000 před start členů a méně než 100,000 členů je aktivních na denní bázi. Silný proces ověření přijatý WAZZUB zajistí, aby podvodníci nebyli placeni a sníží počet členů, kteří budou dostávat zaplaceno. Existuje několik skutečných lidí, zejména v rozvinutých zemích, kteří tvrdě pracovali na tom, že nabádali lidi, aby zásadně nebyli ochotni nahrávat svou identitu na internet. Strach z krádeže identity v rozvinutých zemích je počátkem moudrosti. Tito lidé raději obětují své dolarové faktory a další platby, než aby byli vystavováni riziku.
 
Až všechny neověřené a podvodné účty odstraníme, dostaneme certifikát, který potvrdí naše dolar faktory a globální dolar faktor, pak by mělo být jasné, že existuje méně než 500,000 před start členů. Doufám tedy, že 3. června 2012 termín pro odesílání naší identita nebude prodloužen.
 
Nechte termín předání tak jak je a dejte nám šanci vybudovat komunikaci s méně než 100.000 členy kteří jsou aktivní na denní bázi, mají WazzUb ve svém srdci, věří v tuhle skvělou myšlenku a mají přímý zájem o budoucnost tohooto fenoménu.
 
Tato čísla mě inklinují vylíčit, že bylo obtížné pro WAZZUB dosáhnout zisku, ale můžeme stále pracovat se 100.000 lidí, kteří navštíví WAZZUB denně a zvýší provoz na PI.
 
I přes nízké procento před nosných členů, kteří navštíví naše PI Alexa žebříčku ohromně zlepšila z globálního žebříčku z 37,995 dne 24. dubna 2012 na 8,782 (1. června 2012).
 
Ve Spojených státech naše Alexa také zlepšila ze žebříčku z 25,291 dne 24. dubna 2012 na 9,705 (1. června 2012).
 
To jasně ukazuje, že i ve Spojených státech, PI roste v popularitě. Argument, že PI je populární jen v rozvojových zemích, neobstojí, protože Spojené státy jsou rozvinutá země a naše Alexa ve Spojených státech je svědkem výrazného zlepšení.
 
Nechte méně než 100.000 z nás, kteří navštíví každý den PI zavázat se k přihlášení do PI každý den a to podle 11.zásad - starší příspěvek a budeme moci výrazně zlepšit náš ALEXA Rank a být zařazeni mezi 500 nejlepších webových stránek díky provozu, a to jak globálně, tak ve Spojených státech.
 
Méně než 100.000, ale opravdu zavázaných členů s WazzUb ve svém srdci je lepších než 6 milionů neseriózní členů.
 
Výhodu vidím v tom, že globální dolar Factor a počet lidí, kteří by se kvalifikovali pro platby bude mnohem nižší. Budeme-li řídit provoz a dělat vše pro dosažení zisku, navíc i díky nižším global factoru, nemám strach, že snadno docílíme 1 USD na 1DF.
 
Nicméně je nad slunce jasné, že každý musí znát WAZZUB a správní rada a programátoři musí zavádět technologie, které lidé potřebují. Teprve pak WAZZUB dosáhne milionů dolarů každý měsíc a méně než 100,000 opravdových a zasloužilých členů bude každý měsíc dostávat platbu, za vynaložené úsilí.
 
 
Přeložil
 
Tom Jarwis

—————

Zpět