S kým nakupovat?

04.05.2012 20:02

Jaké partnery máme pro naše nákupy přes domovskou stránku perfectinter.net?

Jde opravdu o světové firmy s miliardovým obratem, podle toho vypadají i ceny (levněji už těžko seženete).

Globální největší internetovou aukci eBay určitě znáte, pokud ne, zde malé představení, spolu s představením dalších partnerů pro nákupy.

 

Ebay.com

Internetová aukce je fenoménem, jenž proměnil všechny staré krámy na obchodovatelné položky. Není jiné místo na internetu, kde by se dalo nakoupit a prodat takové množství věcí.

- ceny nižší než v Evropě

- zboží světových prodejců

- ochrana nakupujících (paypal)

 

Amazon.com

Amazon.com je internetový obchod patřící americké společnosti Amazon.com, Inc. ve státěWashington. Patří mezi nejstarší a největší obchody svého druhu. Jeff Bezos provozoval už v roce 1994, v začátcích Internetu, knihkupectví Cadabra.com, které o rok později přejmenoval na Amazon podle řeky Amazonky.

Příjmy společnosti se dnes pohybují okolo 7 miliard dolarů ročně.

Firma vyrábí také vlastní čtečky elektronických knih Amazon Kindle a tablet Kindle Fire.

https://en.vancl.com/

VANCL začal v roce 2007 jako e-prodejce, specialista na pánské košile a stal se No.1 internetového oblečení / značky v Číně. Zaměřujeme se na kvalitní podání pánské a dámské módy, boty a další zboží životního stylu za přijatelné ceny pro naše zákazníky. V současné době naši návrháři přicházejí z celého světa, včetně Španělska, Japonska a Koreji. Na Vancl, jsme přesvědčeni, že každý by měl mít přístup ke kvalitní módě. K dispozici jsme pouze on-line, a jsme známí pro výborné styly a velkou kvalitu za skvělé ceny s výjimečnou kvalitou zákaznických služeb.

Tmart.com

Tmart má za cíl zlepšit váš život. Jsme hrdí nabídnout Vám širokou nabídkou produktů za nízké ceny. Zde naleznete elektroniku, jako jsou digitální fotorámečky, nabíječky, laserová ukazovátka, kapesní svítilny, mobilní telefony, autodoplňky, fotoaparáty, herní doplňky a další. Užijte si nakupování tady. Vaše oblíbené produkty až domů za výhodnou cenu s dopravou zdarma po celém světě.

 

—————

Zpět