Jak používat svůj PI

06.06.2012 20:19

Je nás několik miliónů a máme mizernou návštěvnost naší PI. Musíme se opět spolehnout jen sami na sebe, sami nedokážeme nic, společně můžeme dokázat mnoho. Používáte svoji PI tak jak máte a pokaždé, když něco hledáte anebo někam vstupujete na netu? Musíme dosáhnout alespoň milion návštěv denně aby byl DF 1 (můj odhad). Nepůjde to ze dne na den, trpělivým a svědomitě systematickým přístupem v používání PI, zvýšíme provoz, všeobecné povědomí a náš budoucí profit. Od včera se zvýšila návštěva alespoň o 10%, znásobme své úsilí v cestě ke společnému cíli. Pro aktuální statistiku - jděte na svůj PI - do MY WEBSEARCH pole napište alexa (stisk enter) v okně poté vyskočeném klikněte na první odkaz (alexa web information) a na stránkách alexa do pole uprostřed stránky dejte hledat perfecinter.net - nejen statistice tím pomůžete a zobrazí se Vám i aktuální čísla.

 

 

Jak mít správně nastavené linky!!! Nastavuje se to při Vaší prvotní registraci do PI (JOIN) červený button, nebo pokud už máte a jste odhlášeni (což je smutné) tak přes zelený (LOG IN) button - MY PROFILE - nastavení linku na vrchní části obrázku - zde vidíte, jak mít vloženy Vaše adresy - pravý sloupeček je cesta k odkazu (musí obsahovat https:// nebo https://) a levý sloupeček - tam si napíšete jak chcete mít link pojmenován, zadáte SAVE - uložit nastavení.

Vložte si Vaše linky, nezapomeňte na youtube, seznam, vaše další mlm, apod. Ve spodní části obrázku - jak to pak vypadá v HOME zobrazení. Jsou tam dole ikonky/facebook,amazon,ebay,groupon,twitter/ - když na nějakou z nich kliknete - přejdete přímo na dané stránky v novém okně, proto není třeba odkaz na facebook mít v textové podobě. Všechny linky a ikony po uložení nového nastavení ihned vyzkoušejte, jestli fungují 

 

 

 

Určitě jste pocítili energetickou náročnost / zátež na PC, když máte spuštěnou PI (po celou dobu co máte puštěný internet a prohlížeč - aby jste z ní mohli chodit dál do internetu a nemuseli znovu spouštět).

Pokud jí máte puštěnou na HOME zobrazení - tzn 6 oken, videa nabídky atd. Právě ten flash obsah bere hodně, proto si nechte otevřené okno třeba MY WAZZUB, nebo MY PROFILE né HOME, sníží to zátěž na PC a jak potom budete potřebovat využít zase třeba odkaz, který máte umístěný na Vaší HOME PI (třeba ikonku f - pro každý Váš vstup na fb) jen si z MY WAZZUB překliknete na HOME, uděláte co potřebujete (f) a zpětně přepnete kvůli úspory na MY WAZZUB, aby se nezobrazoval ten flash, když zrovna na PI nekoukáte (flash-to co se hýbe).

 

 

Více na blogu ve společenství:

https://www.wazzub.com/blogs/howtousepi

—————

Zpět