11. Zásad zvýšení provozu! Prosím dodržujte!

03.06.2012 23:49

Zdroj a blog v angličtině zde:

https://www.wazzub.com/blogs/sovpounds

*************************************************************
 WAZZUB Rodino,  11 zásad, které výrazně zlepší provoz https://www.perfectinter.net 
 
1. Všechny vaše vyhledávání z naší domovské stránky - nepoužívat Google nebo Bing, pokud je nutné použít Google, zadejte google z našich stránek.
 
2. Pokud jste na Facebooku, vždy vstupte na facebook z našich stránek, takže pokud zadáte facebook 20 krát denně to znamená, že 20 krát  denně vstoupíte z naši stránek.
 
3. Uveďte e-mailovou poštu mezi 7 oblíbených odkazů, takže kdykoliv půjdete zkontrolovat e-maily, prostě klikněte na odkaz z Mé odkazy na naší domovské stránce. Pokud zaškrtnete mailovou 8 krát denně znamená to, že 8 krát denně z našich stránek.
 
4. Snaha dát 7 odkazů na webové stránky, které navštěvujete nejčastěji mezi svými 7 oblíbených odkazů na našich stránkách.
 
5. Pokud chcete navštívit webové stránky, která není mezi svými 7 oblíbených odkazů namísto psaní přímo do adresního řádku zadejte jej do své webové vyhledávání na domovské stránky a dejte hledat (i když víte, webovou adresu) a klikněte na něj z výsledků vyhledávání. Vždy se ujistěte, že neexistuje žádný web, který zadáte přímo, musíte na každý web vstupem z naší domovskou stránku.
 
6. Pokud používáte více než jeden počítač ve vaší domácnosti a kanceláři, nastavte PI jako svou domovskou stránku na všech počítačích, které používáte. Pokud vlastníte počítačovou kavárnu nebo knihovnu s několika počítači, nastavte PI domovskou stránku na všech počítačích,  aby i uživatelé počítačů si uvědomili, PI a je pravděpodobné, že se připoji a začnou používat PI.
 
7. Když uděláte PI svou domovskou stránku ve vaší kanceláři vaši kolegové uvidí svou domovskou stránku a oni by být zvědavý a zeptat se, co to jde, vysvětlete jim to a vyzvěte je ke vstupu na PI s odkazem a pomožte jim s nastavením na jejich kancelářský počítač.
 
8. Pokud vás baví hrát hry, hrejte hry na naší domovské stránce. Můžete změnit hry, které hrajete výběrem nových her v mém profilu (MY PROFILE).
 
9. Pokud se rádi díváte videa, vyhledávejte videa na naší domovské stránce. Pokud je nutné použít, youtube, dejte si youtube do svých 7 oblíbených odkazů (MY LINKS) a zadejte YouTube z našich stránek.
 
10. Přečtěte si novinky na našich stránkách, pokud chcete i jiné zdroje opět si dejte odkaz do svých 7 linků a zadejte tyto stránky z našich stránek.
 
11. Chodíte-li nakupovat na eBay nebo Amazon, vždy se ujistěte, že vstupuje opět přes naší společnou stránku PI. Jestli více než 80% našich členů do držítěchto 11 Zásad pokaždé, když jsme na internetu,  na konci července 2012 Global Traffic pořadí https://www.perfectinter.net by nemělo být menší než 100!!!
 
Rod Licari
 
 
'''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''
Je to práce navíc a všichni z nás jsou určitě pohodlní jako já :) Avšak mysleme na to, že to děláme pro sebe a potřebujeme mít řádný provoz na našich domovských stránkách ať  svět vidí že existujeme! Alexa rank je hodně důležitý a vykazuje kvalitu stránky a přitáhne další uživatele. V beta verzi bude ještě o technické problémy postaráno :) Obrňte se trpělivostí - prostě firmy vlastnící stránky na které chodíte např. seznam.cz vidí odkud uživatelé chodí, vidí to ve své statistice, kterou používají všechny stránky určené k zisku, to že vidí že chodíme přes PI zvyšuje všeobecné povědomí o nás. Nemůžeme házet vinu jeden na druhého, prostě budeme si muset zvyknout a obětujeme každý pár vteřin navíc tím, že dodržíme výše uvedené pravidla pro zlepšení provozu.
 
Pokud máte nějaký návrh co a jakým způsobem vylepšit, nebojme se o tom diskutovat a nezavrhujme jakoukoliv myšlenku. Ano myšlení bolí a odsoudit něco je alibismus pro pohodlí, pouze diskuze je klíč k tomu aby věci začly do sebe zapadat jako puzzle, pak už zbývá jen krůček ke změně k lepšímu. Takže odhlašme se z facebooku, zavřeme prohlížeč se všemi otevřenými odkazy, otevřme jej znovu a navštivme fb a znovu  (během 20 sekund) přes domovskou stránku - žádný příkazový řádek, žádné nové okno, PŘES NAŠÍ DOMOVSKOU STRÁNKU!!!
 
Tom Jarwis
 
 
 
 
 
 
_________________

—————

Zpět